Taklet ikke Lewinsky-spørsmål

Bill Clinton mistet besinnelsen da BBC viste hvor tøffe britiske journalister kan være.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han ble svært hissig fordi han gjentatte ganger ble spurt om han virkelig angret på affæren med Monica Lewinsky.

En BBC-ansatt forteller til avisa Sunday Telegraph at den tidligere amerikanske presidenten ble tydelig sint, og at det tok flere minutter før han roet seg ned.

Intervjuet som ble gjort for det anerkjente programmet Panorama skal sendes tirsdag kveld. Clinton lot seg intervjue i forbindelse med utgivelsen av biografien sin «My Life», tirsdag.

Britiske journalister har rykte på seg for å gjennomføre tøffe intervjuer, og mange av dem mener deres amerikanske kolleger er altfor høflige overfor myndighetspersoner.

- Den verste dagen i løpet av min presidentperiode var da jeg måtte fortelle Hillary at jeg hadde hatt et forhold til en annen kvinne, sa Clinton i et amerikansk tv-intervju søndag kveld.

Intervjuet i kanalen CBS var det første i en rekke som kommer til å rulle over amerikanske TV-skjermer i forbindelse med memoar-lanseringa. Eks-presidenten innrømmet forholdet til Monica Lewinsky to dager før han skulle vitne foran en storjury i august 1998. Granskningen førte til at han ble stilt for riksrett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.