Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Talende protester

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når høstmørket stjeler mer og mer av dagene og politikerne sitter i sine rådssaler og snekrer sammen budsjettene for neste år, tenner folk fakler og begir seg gatelangs for å protestere. Det skjer dessverre år etter år. I siste uke var over 2000 samlet i Ski for å bevare sykehuset og i Bærum møtte over hundre eldre fram på rådhuset for å markere motstand mot forslaget om å legge ned 7 av 11 eldresentre.

Det sier ikke så reint lite om situasjonen i Norge når eldre mennesker i en kommune med mange av landets rikeste innbyggere, samler seg til demonstrasjon. Over hele landet kuttes det nå i kommunebudsjettene på vitale områder, som dreier seg om kultur, helse og omsorg. Selv om kommunepolitikerne får ta sin del av prioriteringsansvaret, forteller faklene i Follo og eldreaksjonen i Bærum oss mer enn all verdens analyser hvorfor den nåværende regjeringen er på bunnivå i popularitet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media