<strong>SJOKKERENDE:</strong> Styrten var ikke den første alvorlige hendelsen EgyptAir har vært innblandt i. Her vaier Egypt and EgyptAir flagg foran flyselskapets bygning i Kairo. FOTO: &nbsp;REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/NTB Scanpix.&nbsp;
SJOKKERENDE: Styrten var ikke den første alvorlige hendelsen EgyptAir har vært innblandt i. Her vaier Egypt and EgyptAir flagg foran flyselskapets bygning i Kairo. FOTO:  REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/NTB Scanpix.  Vis mer

Taleregistratoren til EgyptAir-flyet er funnet - en måned etter styrten

Det opplyser egyptiske myndigheter. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Taleregistratoren til EgyptAir-flyet som styrtet i Middelhavet i forrige måned, er funnet, opplyser egyptiske myndigheter.

Boksen med taleregistratoren er skadd, men eksperter skal ha greid å finne minneenheten som kan kaste lys over hva som fikk flyet til å styrte, opplyser egyptiske luftfartsmyndigheter.

Boksen er nå på vei tilbake til fastlandet om bord i skipet som fant den og hentet den opp fra dypet.

Onsdag ble det kjent at vrakdelene fra flykroppen var blitt funnet på flere steder av letefartøyet John Lethbridge, som har deltatt i letingen på oppdrag fra egyptiske myndigheter.

EgyptAirs rute MS804 styrtet i Middelhavet med 66 mennesker om bord på vei fra Paris til Kairo 19. mai. Årsaken til styrten er ikke kjent.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer