Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Taliban fordømmer Muhammed-karikaturer

Og hyller terroristene.

IKKE FORNØYD:  Taliban i Afghanistan er forarget over at Charlie Hebdo igjen trykket en karikatur av Mohammed. De støtter i stedet gjerningsmennene som drepte 17 i Paris i forrige uke. Bildet er fra en video, og viser medlemmer av Taliban i grenseområdet mellom Afghanistan og Pakistan. Foto: Epa/Scanpix
IKKE FORNØYD: Taliban i Afghanistan er forarget over at Charlie Hebdo igjen trykket en karikatur av Mohammed. De støtter i stedet gjerningsmennene som drepte 17 i Paris i forrige uke. Bildet er fra en video, og viser medlemmer av Taliban i grenseområdet mellom Afghanistan og Pakistan. Foto: Epa/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Taliban i Afghanistan fordømmer publiseringen av nye karikaturer av profeten Muhammed og hyller terroristene som sto bak angrepet på Charlie Hebdo forrige uke.

I en uttalelse beskrives publiseringen av Muhammed-karikaturer som en motbydelig handling.

- Vi fordømmer på det sterkeste denne motbydelige og inhumane handlingen og ser på gjerningsmennene, de som tillot dette og deres støttespillere, som fiender av menneskeheten, heter det i uttalelsen fra Taliban.

Gruppen fortsetter med å hylle mennene som angrep og drepte satiremagasinets ansatte.

I den siste utgaven av Charlie Hebdo er Muhammed avbildet med et Jeg er Charlie-skilt og tittelen «Alt er tilgitt».