Tålte ikke melding om munnbind

Hadde ikke på seg munnbindet korrekt.

SINT: Flyvertinnen skal lenge ha forsøkt å få den kvinnelige passasjeren av flyet. Politiet tok henne vekk etter at hun slo flyvertinnen i ansiktet. Vis mer
Publisert

Det oppsto tumulter ombord i flyet da en kvinnelig passasjer fikk munnbind-instrukser fra en av flyvertinnene. Hendelsen skjedde i USA om bord i et Delta-fly før avreise.

Kvinnen hadde på seg et munnbind, men ikke korrekt. Hun hadde det under haka, og ikke over munn og nese, slik det egentlig skal brukes. Da en flyvertinne om bord på flyet ba passasjeren ta på seg munnbindet ordentlig, ble kvinnen aggressiv.

Ifølge en video, som blant andre BBC-journalisten Suzanne Kianpour, har postet, reagerer kvinnen ved å bevege seg nærmere flyvertinna før hun slår henne i ansiktet.

- Du burde ikke ha vært borti meg. Du dyttet meg! roper kvinnen, samtidig som mannen hun reiste sammen med, stikker fingeren sin i ansiktet på flyvertinna.

I bakgrunnen kan man høre passasjerer rope at hun er for nærme flyvertinnens ansikt, og at hun ikke kan slå folk.

En reporter fra BBC, Katty Kay, sier ifølge News.com.au, at politiet senere tok seg inn i flyet og hentet ut de to passasjerene.

- Delta håndterte hendelsen på en skikkelig måte. Hvorfor i alle dager går folk om bord i fly om man vet at man ikke skal følge sikkerhetsreglene?, skriver hun på Twitter.

Flyselskapet sier passasjerene ble bortvist fra flyet, fordi de nektet å følge smittevernreglene.

Verken flyvertinna eller paret som ble bortvist, har uttalt seg om saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer