Tamale skulle på do - så oppdaget hun det tosidige speilet

- Jeg skal brenne stedet til grunnen før jeg kvitter meg med det speilet, svarer eieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da komiker Tamale Rocks gikk inn på damedoen på baren hun skulle opptre på, oppdaget hun noe ubehagelig.

Rett foran doen er det plassert et helfigursspeil på en dør.

Kan se rett på doen - Mange synes kanskje ikke det er rart at speilet er plassert der, men for paranoide duster som meg selv er det litt uklart hvorfor det er der. For å sjekke kjolen? Kanskje. For å se etter en trusekant? Muligens. La oss ta en titt på hva som egentlig er bak det, sier Rocks i videoen hun selv har filmet.

Se hva Rocks oppdaget i videoen øverst i saken.

Hun åpner døren, og finner et lagerrom.

Når hun snur seg rundt ser man tydelig at speilet er tosidig - den som skulle befinne seg i rommet kan se gjennom døren og rett på toalettet.

Rocks publiserte først videoen på Facebook-siden sin. Etter å ha fått 4000 visninger på under et døgn, bestemte hun seg for å dele den videre.

«Kvinnene får skylden om det skjer noe» «Vi kvinner blir ofte fortalt at vi er «paranoide», at de ekstra forholdsreglene vi tar er «overdrevne». Det er de ikke. Vi viser ofte aktsomhet, fordi hvis (eller sannsynligvis når) noe skjer, er vi dem som får skylden. Hvis noe ikke skjer den ene gangen sier man at vi «oppførte oss som gale» og «overreagerte». Når noe skjer, er det vanlig å klandre personen det skjedde med, istedet for å holde personen handlet krenkende ansvarlig», skriver Rocks i en kommentar under videoen hun publiserte på YouTube søndag.

Nettstedet Jezebel kontaktet eieren av baren for å spørre ham om speilet.

Han sier at det ikke er noe på andre siden av døren og at man kan ha den åpen når man er på toalettet dersom man ønsker det.

- Jeg kommer til å brenne ned dette stedet før jeg kvitter meg med speilet, skal han ha svart nettstedet.

Rocks forteller til Dagbladet at myndighetene nå er kontaktet.

- Eieren hadde en mulighet til å innrømme krenkelsen speilet innebar, men valgte heller å forsvare det. Han er fri til å svare sånn han ønsker, og det er jeg også. Jeg valgte å dele det jeg fant for å beskytte kvinnene som kommer til å bruke toalettet, sier hun.

Nå har over 800 000 sett videoen hennes.