Tamale skulle på do - så oppdaget hun det tosidige speilet

- Jeg skal brenne stedet til grunnen før jeg kvitter meg med det speilet, svarer eieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da komiker Tamale Rocks gikk inn på damedoen på baren hun skulle opptre på, oppdaget hun noe ubehagelig.

Rett foran doen er det plassert et helfigursspeil på en dør.

Kan se rett på doen - Mange synes kanskje ikke det er rart at speilet er plassert der, men for paranoide duster som meg selv er det litt uklart hvorfor det er der. For å sjekke kjolen? Kanskje. For å se etter en trusekant? Muligens. La oss ta en titt på hva som egentlig er bak det, sier Rocks i videoen hun selv har filmet.

Se hva Rocks oppdaget i videoen øverst i saken.

Hun åpner døren, og finner et lagerrom.

Når hun snur seg rundt ser man tydelig at speilet er tosidig - den som skulle befinne seg i rommet kan se gjennom døren og rett på toalettet.

Rocks publiserte først videoen på Facebook-siden sin. Etter å ha fått 4000 visninger på under et døgn, bestemte hun seg for å dele den videre.

«Kvinnene får skylden om det skjer noe» «Vi kvinner blir ofte fortalt at vi er «paranoide», at de ekstra forholdsreglene vi tar er «overdrevne». Det er de ikke. Vi viser ofte aktsomhet, fordi hvis (eller sannsynligvis når) noe skjer, er vi dem som får skylden. Hvis noe ikke skjer den ene gangen sier man at vi «oppførte oss som gale» og «overreagerte». Når noe skjer, er det vanlig å klandre personen det skjedde med, istedet for å holde personen handlet krenkende ansvarlig», skriver Rocks i en kommentar under videoen hun publiserte på YouTube søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.