Tande-P. tok TV-teten

Med ett eneste «Sveip» feide Tande-P. TV-konkurrentene av banen i helga. Med 1 164 000 seere er han desidert mest sett, og får dessuten rein femmer på terningen av seerne. - Joda, det var en pangstart, vedgår programlederen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Men det spørs om vi klarer å holde på seerne.

Det er hevet over tvil at konkurransen om seernes lørdagsgunst er hardere i høst enn tidligere. TV 2 har satt inn sin første alvorlig mente «såpeproduksjon», «De syv søstre», i konkurranse med «Sveip». Tidligere har reklamekanalen lagt seg flat i beundring for storesøster NRKs lørdagsferdigheter.

Alvor og galskap

Derfor står det respekt av seertall på nesten 1,2 millioner.

- For meg er det et signal om at det er plass til et program med en del sikre elementer, og reinspikka underholdning. Mens det serveres litt ulikt og smånervøst i andre kanaler , sier Tande-P.

- Enkelte TV-anmeldere framhever blandingen som en god cocktail på lørdagskvelden ...

- Jeg har tro på blandingen. Spranget fra rein galskap til det dypt alvorlige er interessant. Kontrastene gjør at både galskap og alvor kommer til sin rett.

Rett på

- Men det var fullt kaos før vi gikk på lufta. Vi klarte ikke å få til noen generalprøve. Det ble fryktelig hektisk, tidvis med knallrøde kinn. Men det er da NRKs profesjonalitet kommer til sin rett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer