Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tande på tredjeplass

Mens Moan avsluttet sesongen med 7.plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Petter Tande var nummer fire etter hopprennet, og gikk bra i sporet. Han slo knockout på sterke Björn Kircheisen og tok en finfin tredjeplass i sesongens siste renn.

Franske Jason Lamy Chappuis vant foran den finske verdenscupvinneren Hannu Manninen.

Magnus Moen hoppet svakt, og hadde et håpløst utgangspunkt foran langrennet. Men som så ofte før klatret Moan voldsomt på resultatlista, og gikk seg opp fra 24. til 7. plass.

Moan ble også beste norske i verdenscupsammendraget, hvor han bare hadde suverene Manninnen foran seg. Her endte Tande på 4. plass.

Det utsatte hopprennet fra fellesstarten i går endte til slutt med Manninnen-seier, men Moan som beste norske på 4. plass.

AVSLUTTET MED 3.PLASS: Petter Tande gikk seg opp en plass og ble nummer tre i verdenscupavslutningen i Sapporo. Magnus Moen ble nummer sju. Foto: EPA
AVSLUTTET MED 3.PLASS: Petter Tande gikk seg opp en plass og ble nummer tre i verdenscupavslutningen i Sapporo. Magnus Moen ble nummer sju. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling