Tanja (25) skal leve som katt

- Jeg forventet å få den «shit-stormen».

MENNESKE I KATTEKLÆR: I dette kattekostymet skal Tanja Silvestrini (25) flytte inn i ulike hjem for å leve livet som katt. Foto: Privat
MENNESKE I KATTEKLÆR: I dette kattekostymet skal Tanja Silvestrini (25) flytte inn i ulike hjem for å leve livet som katt. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg sommer, og studieslutt for mange studenter. Noen har kanskje levert bacheloroppgava si, eller skriver på den nå.

For Tanja Silvestrini (25), er ikke bacheloroppgava helt som de du kanskje er vant med. Istedenfor å skrive en vanlig oppgave, har 25-åringen sydd seg et kattekostyme, og lagt ut en annonse på Finn, for å høre om noen vil adoptere henne.

Nå kan det være at du tenker at coronatida har vært litt hard for Tanja, men alt dette hører til et kunstprosjekt som skal vises fram seinere i år.

Bergensavisen var de første som skrev om Silvestrini.

«Pus»

Prosjektet har fått navnet «Pus», og er bachelorprosjektet til Silvestrini. Hun har akkurat tatt en bachelor i kunst, ved Kunstakademiet i Bergen.

- Jeg har gjort et prosjekt på bjørn og et på rovdyr, og synes relasjonen mellom oss mennesker og dyra våre her i Norge er veldig spennende. Da bestemte jeg meg for å prøve å leve som en katt, for å se hvordan forholdet mellom eier og dyr faktisk er, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer