Tank-arvingene

Tvillingene Cecilie og Kathrine Fredriksen (20) er arvinger til pappas enorme formue på 24 milliarder. Skipsrederen John Fredriksen fra Etterstad i Oslo er nå Norges suverent rikeste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON / OSLO (Dagbladet): Det siste året har tvillingene i større grad fått innsikt i pappa John Fredriksens (60) forretninger. I sommer var de med da familien besøkte den store shippingmessa Posedonia i Hellas.

«Helt vanlige jenter»

De to ungjentene skal også ha vært med på andre møter knyttet til shipping. De to skal også være interessert i økonomiske studier ved prestisjetunge London School of Economics (LSE) - der blant annet kronprinsen har studert.

Selv om de har en far som er Norges suverent rikeste, står begge oppført med beskjedne inntekter i skattelikningen. I folkeregisteret er de i likhet med pappa John meldt utvandret til England. Der bor de i den mektige familievillaen i Chelsea, som alene skal være verdt 1 milliard kroner. Jentene trives også godt i ferieleiligheten i Marbella på Spanias solkyst. Hjemme i Norge eier tvillingene en appartmentleilighet på skistedet Geilo.

-  De er helt vanlige jenter, men har nok litt andre muligheter når det gjelder livsstil. De ønsker imidlertid ikke noen oppmerksomhet rundt seg selv, sier en venn av tvillingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer