Tannlege tok hevn: Trakk ut alle tennene til eksen etter bittert brudd

- Jeg prøvde å være profesjonell, men da jeg så ham ligge i tannlegestolen tenkte jeg bare «hvilken drittsekk», sier den kvinnelige tannlegen.

TOK HEVN: En forsmådd kvinnelig tannlege trakk ut alle tennene til eksen da han besøkte klinikken hennes med tannverk. Illustrasjonsfoto: Jim Young/Reuters/NTB
TOK HEVN: En forsmådd kvinnelig tannlege trakk ut alle tennene til eksen da han besøkte klinikken hennes med tannverk. Illustrasjonsfoto: Jim Young/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinnelig polsk tannlege risikerer tre års fengsel etter at hun trakk ut alle tennene til eksen sin, skriver Daily Mail.

Marek Olszewski (45) fikk tannverk få dager etter at han hadde dumpet tannlegekjæresten, Anna Mackowiak (34), og gikk til tannlegeeksens klinikk for behandling.

Marek Olszewski forlot Anna Mackowiak til fordel for en annen kvinne, og det bitre bruddet gjordeat Anna Mackowiak ikke klarte å motstå fristelsen til å utføre en svært brutal hevn.

Trakk alle tennene Mackowiak ga først sin tidligere kjæreste en kraftig dose bedøvelsesmiddel, så plukket hun ut alle  tennene hans. Da «behandlingen» var over, sa hun at det hadde skjedd noen komplikasjoner og satt på en bandasje, som gjorde at Marek Olszewski ikke hadde mulighet til å åpne munnen

 Den bitre tannlegen henviste så eksen til en spesialist for videre behandling.

- Jeg prøvde å være profesjonell og holde følelsene på avstand, men da jeg så ham ligge i tannlegestolen tenkte jeg bare «hvilken drittsekk», sier Anna Mackowiak ifølge Daily Mail.

Kjente noe var galt Marek Olszewski, som nå ikke har tenner igjen, følte at noe ikke var helt riktig etter behandlingen hos eksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer