Tannlege tok hevn: Trakk ut alle tennene til eksen etter bittert brudd

- Jeg prøvde å være profesjonell, men da jeg så ham ligge i tannlegestolen tenkte jeg bare «hvilken drittsekk», sier den kvinnelige tannlegen.

TOK HEVN: En forsmådd kvinnelig tannlege trakk ut alle tennene til eksen da han besøkte klinikken hennes med tannverk. Illustrasjonsfoto: Jim Young/Reuters/NTB
TOK HEVN: En forsmådd kvinnelig tannlege trakk ut alle tennene til eksen da han besøkte klinikken hennes med tannverk. Illustrasjonsfoto: Jim Young/Reuters/NTBVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinnelig polsk tannlege risikerer tre års fengsel etter at hun trakk ut alle tennene til eksen sin, skriver Daily Mail.

Marek Olszewski (45) fikk tannverk få dager etter at han hadde dumpet tannlegekjæresten, Anna Mackowiak (34), og gikk til tannlegeeksens klinikk for behandling.

Marek Olszewski forlot Anna Mackowiak til fordel for en annen kvinne, og det bitre bruddet gjordeat Anna Mackowiak ikke klarte å motstå fristelsen til å utføre en svært brutal hevn.

Trakk alle tennene Mackowiak ga først sin tidligere kjæreste en kraftig dose bedøvelsesmiddel, så plukket hun ut alle  tennene hans. Da «behandlingen» var over, sa hun at det hadde skjedd noen komplikasjoner og satt på en bandasje, som gjorde at Marek Olszewski ikke hadde mulighet til å åpne munnen

 Den bitre tannlegen henviste så eksen til en spesialist for videre behandling.

- Jeg prøvde å være profesjonell og holde følelsene på avstand, men da jeg så ham ligge i tannlegestolen tenkte jeg bare «hvilken drittsekk», sier Anna Mackowiak ifølge Daily Mail.

Kjente noe var galt Marek Olszewski, som nå ikke har tenner igjen, følte at noe ikke var helt riktig etter behandlingen hos eksen.

- Jeg visste at noe var galt da jeg våknet opp. Jeg kunne ikke føle tennene mine og kjeven min var bandasjert fast, sier offeret.

Men etter å ha blitt forsikret om at det kun var normale komplikasjoner, ble Marek beroliget.

- Jeg hadde ingen grunn til å tvile på henne. Jeg mener, jeg trodde hun var profesjonell.

Forlatt av den nye kjæresten Da han kom hjem og tok av bandasjen, ventet imidlertid sjokket.

- Jeg så meg i speilet og jeg kunne bare ikke tro det. Kjerringa hadde tømt munnen min for tenner, sier Marek Olszewski, som ikke bare har mistet alle tennene. Den nye kjæresten er ikke videre interessert i en tannløs mann.

- Den nye kjæresten har forlatt meg og jeg må betale en formue for nye tenner.

Anna Mackowiak etterforskes nå for mishandlingen av eksen. Hun risikerer tre år i fengsel.