Maryanne Trump Barry

Tanta i nytt lydopptak: - Ivanka er Mini-Donald

Donald Trumps (74) storesøster, Maryanne Trump Barry (83), er ikke særlig fornøyd med niesen Ivanka. Det kommer tydelig fram i et nytt hemmelig lydopptak.

NÆRE: Datteren Ivanka er favoritten til USAs president, Donald Trump, ifølge presidentens søster, Maryanne Trump Barry. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst
NÆRE: Datteren Ivanka er favoritten til USAs president, Donald Trump, ifølge presidentens søster, Maryanne Trump Barry. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Forrige helg avslørte Donald Trumps niese, Mary Trump, at hun hadde tatt opp 15 timer med samtaler med Trumps søster, Maryanne Trump Barry i 2018 og 2019. Washington Post fikk tilgang til utdrag fra disse opptakene, og de er alt annet enn smigrende for president Donald Trump.

Fredag offentliggjorde Mary Trump nye opptak til MSNBC. Denne gangen deler blant annet Maryanne Trump sine vurderinger av Donald Trumps datter, Ivanka.

- Når den fordømte Ivanka legger ut bilde som «Madonna og barn» på Instagram når dagens store nyhet er hvordan barn blir revet vekk fra foreldrene sine. Jeg hadde aldri hørt om Samantha Bee, men jeg kunne ikke skylde på henne for det hun sa, sier Trump Barry.

Opptaket er gjort i 2018 da Trump-administrasjonen fikk massiv kritikk for hvordan barn og foreldre som kom til USA som flyktninger ble separert fra hverandre på grensa til Mexico.

Barna ble plassert i overfylte lokaler og fikk ikke tilstrekkelig oppfølging. Det var også lange køer i rettsapparatet for å behandle flyktningenes situasjon.

Beklaget ordbruk

Komikeren Bee er programleder for «Full Frontal». Hun kalte først Ivanka Trump «uvitende» for å legge ut bilde av seg selv med barnet sitt mens amerikanerne fikk se bilder av barn i bur på Mexico-grensa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer