Tanten tror det er Benedicte

Både politiet og tanten tror det er Benedicte Maxwell Iversen som ble funnet død i Maridalen i går. Liket vil bli identifisert i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er glad for at hun er funnet, men venter på en bekreftelse på hvorvidt det er virkelig er Benedicte. Vi lurer også på hva politiet ellers kan fortelle oss, sier Benedicte Maxwell Iversens tante, Sidsel Grasli, til NRK, melder NTB.

Ved 16-tida i går fant en turgåer liket av en ung kvinne ved et hogstfelt ved Sandermosen stasjon i Maridalen i Oslo. Kilder i politiet sier til Dagbladet at de har fått tips om at Benedicte ble sett på Gjøvik-banen 2. påskedag.

Toget stopper på Sandermosen stasjon hvis passasjerene ber om det. Politiet ville ikke gå ut med mer informasjon i morgentimene i dag.

- Det er ikke noe nytt, sier etterforskningsleder Finn Abrahamsen til Dagbladet.no i dag tidlig.

- Liket skal obduseres, og vi kommer ikke med mer informasjon før tidligst ved lunsjtider i dag.

Langt møte

VG skriver at både politifolk og andre som så kvinneliket i går, tror det er Benedicte som er funnet. Disse opplysningene vil politiet verken bekrefte eller avkrefte foreløpig.

Politiet varslet raskt familien til den savnede 28-åringen, men understreket at det ble gjort som ren rutine. Familien skal ifølge TV 2 ha sittet i et langt møte med politiet i går kveld.

Foreløpig obduksjonsrapport

Politiet karakteriserte raskt dødsfallet som mistenkelig, men omstendighetene rundt likfunnet skal ikke gi inntrykk av at det er skjedd noe kriminelt. Dette spørsmålet vil også den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk Institutt gi svar på seinere i dag.

Benedicte Iversen har vært savnet i nøyaktig tre uker i dag. Hun ble sist sett da hun forlot 7-Eleven i Hegdehaugsveien, etter å ha kjøpt brus, sigaretter og batterier.

FRAKTES BORT: I denne hvite varebilen blir liket fraktet vekk fra området på skogsbilveien ved Sandermosen stasjon.
FÅR SVAR I DAG: Benedicte Maxwell Iversens tante, Sidsel Grasli, har representert familien etter at Benedicte forsvant.
SAVNET: Benedicte Maxwell Iversen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer