Tapte 100 000 etter politiblad-trykking

Trodde det å ha politiet som kunde var trygt. Nå vurderer de å politianmelde politiet.

SKEPTISK: Det grafiske produksjonsselskapet Panzerprint AS sliter med innbetaling for jobben de gjorde etter de produserte bladet Politiidrett for Norges Politiidrettsforbund. De mangler fortsatt 100 000 kroner for produksjonen. På bildet er Vidar Bergersen som er én av gutta i firmaet. Foto: Thomas Lie Larsen / Dagbladet
SKEPTISK: Det grafiske produksjonsselskapet Panzerprint AS sliter med innbetaling for jobben de gjorde etter de produserte bladet Politiidrett for Norges Politiidrettsforbund. De mangler fortsatt 100 000 kroner for produksjonen. På bildet er Vidar Bergersen som er én av gutta i firmaet. Foto: Thomas Lie Larsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det grafiske produksjonsbyrået Panzerprint AS skulle produsere bladet Politiidrett for Norges Politiidrettsforbund. De tapte 100 000 kroner etter manglende oppgjør fra tredjeparten.

Panzerprint inngikk en produksjonsavtale med et firma, som igjen har kontrakt med Norges Politiidrettsforbund for å lage bladet Politiidrett. Etter kun to utgivelser stoppet innbetalingen fra dette firmaet.

- Ettersom politiet til daglig jobber med å hjelpe folk, stolte vi på at alt var i orden, sier Vidar Bergersen i Panzerprint.

Firmaet sier midlertidig til Dagbladet at fakturaene Panzerprint sendte, var betydelig høyere enn avtalt, og at dette kan bevises.

- Dette stemmer overhodet ikke. Vi kan dokumentere at prisene ikke er høyere enn avtalt, kommenterer Bergersen.

Trykkeriet vurderer nå å politianmelde Norges Politiidrettsforbund og firmaet for bedrageri.

Klar over manglende innbetaling I januar 2012 fikk Politiidrettsforbundet dokumenter fra Panzerprint om firmaets manglende innbetalinger for jobben.

- Vi fikk beskjed om at alle henvendelser skulle gå til dette firmaet, men disse svarte jo aldri på telefonen, sier Bergeresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer