Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tapte 1,2 millioner kroner fordi batteriet gikk tomt på den trådløse musa

Vennen forteller om pokerstjernens enorme nedtur.

ASTRONOMISK NEDTUR: Sami Kelopuro har gjort det bra innen internasjonal poker, men gikk på en skikkelig smell da den trådløse musa hans streika. Foto: PokerstarsBlog
ASTRONOMISK NEDTUR: Sami Kelopuro har gjort det bra innen internasjonal poker, men gikk på en skikkelig smell da den trådløse musa hans streika. Foto: PokerstarsBlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Finske Sami Kelopuro, bedre kjent som LarsLuzak i pokermiljøet, fikk tidenes nedtur da han lå an til å vinne rundt 1,2 millioner norske kroner på internettbasert poker, skriver Aftonbladet.

Det er landsmannen og kompisen Ville Wahlbeck som forteller om den utrolige hendelsen på bloggen sin.

Kunne ikke tape Kelpuro spilte No Limit Hold'Em da han fikk «nuts», altså den beste mulige hånden man kan få.

Motstanderen hadde allerede gått all in i en pott på rundt 1,2 millioner norske kroner.

- Sami satt og slikket seg rundt munnen, og skulle bare trykke på en knapp for å syne motstanderen, skriver Wahlbeck på bloggen sin.

Alt Kelopuro trengte å gjøre for å innkassere den enorme potten var å syne motstanderen ved å trykke på én knapp på den trådløse musa si. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort.

For da finnen skulle trykke på knappen, fungerte ikke den trådløse musa. Årsaken var at batteriet hadde gått tomt.

Fant ikke batterier De fleste som har brukt eller bruker trådløs mus har vel en eller annen gang blitt litt irritert over å gå tom for batterier. Det er ingenting i forhold til den frustrasjonen Kelopuro må ha følt.

- Han løp febrilsk rundt i huset og lette etter batterier, skriver Wahlbeck.

Når man spiller poker online vil det alltid være en timer på hvor lang tid du kan bruke på å velge ditt neste trekk. Den tiden rant ut før Kelopuro fant batterier til den trådløse musa, og hånda hans ble dermed automatisk kastet.

- Etter dette kastet jeg min trådløse mus rett i søpla, avslutter Wahlbeck.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!