HOTELL ALEXANDRA: Ligger i Storgata i Molde, byens hovedgate. På balkongen i fjerde etasje rett over inngangen, tapte i går natt en kvinne fra Ålesund livet i en slåsskamp med en jevnaldrende mann. FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet
HOTELL ALEXANDRA: Ligger i Storgata i Molde, byens hovedgate. På balkongen i fjerde etasje rett over inngangen, tapte i går natt en kvinne fra Ålesund livet i en slåsskamp med en jevnaldrende mann. FOTO: Erik Hattrem / DagbladetVis mer

Tapte kampen om livet fire etasjer over Storgata

Den 53 år gamle Ålesundskvinnen sloss for sitt liv på hotellbalkongen over Storgata i Molde. Hun tapte kampen mot den jevngamle kjenningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MOLDE (Dagbladet): Sentrale kilder ved hotell Alexandra i Molde forteller til Dagbladet, at resepsjonisten rett før midnatt natt til i går ble varslet om at det var et forferdelig bråk fra rom 411.

Det ble beskrevet som langt mer enn vanlig fest-bråk.

Resepsjonisten låste seg inn på rommet sammen med en kollega i det kampen mellom den 53 år gamle tobarnsmoren og en jevnaldrende mannsperson hun har hatt en relasjon til, ebbet ut.

Blodbad Begge var tillitsvalgte i Fagforbundet og deltok på en konferanse ved hotellet. Mannen som nå er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, er hovedtillitsvalgt for sin hjemkommune.

Etterforskningsleder Arild Angen ved Romsdal politidistrikt, bekrefter overfor Dagbladet at uavhengige vitneutsagn forteller at bråk og høylytt krangling skal pågått over et lengre tidsrom før det utartet seg til en kamp på liv og død.

Politiet forteller at hotellrommet var uberørt av kampen mellom mannen og den døde kvinnen.

Men ute på verandaen, var det store mengder blod, forteller Angen.

Resepsjonisten grep inn Ansatte ved hotellet som Dagbladet har snakket med, forteller at verandaen var ille tilredt. Det samme var både mannen og kvinnen som lå livløs på verandagulvet.

De to hotellansatte som låste seg inn måttt fysisk rive mannen vekk fra kvinnen der han satt over henne. Den ene ble da igjen på rommet og holdt mannen fast, mens kollegaen ringte og varslet politiet.

- Det stemmer at de ansatte måtte fysisk skille mannen fra kvinnen og at de sikret han til vi kom, sier Angen som ikke vil kommentere om det er gjort funn av våpen eller gjenstander brukt under slåsskampen.
 
- Vi hadde heller ikke ressurser til å søke på gatenivå etter slike gjenstander, fortalte han på en pressekonferanse i går formiddag.

Kvinnens pårørende har fått oppnevnt bistandsadvokat og den siktede mannen ble i går kveld avhørt av taktiske etterforskere fra Kripos. Politiet regner med at han blir fremstilt for varetektsfengsling i løpet av torsdag.

KJEMPET FOR LIVET: Den 53 år gamle Ålesund-kvinnen tapte kampen på rom 411. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
KJEMPET FOR LIVET: Den 53 år gamle Ålesund-kvinnen tapte kampen på rom 411. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer