Tapte nakensaken

Men flere støttet nakenbaderen Lars Egeland. Han gir ikke opp saken.

JA TIL NATURLIG NAKENHET: Lars Egeland er som SV-ledelsen imot stripping. Han ønsker i stedet fokus på naturlig nakenhet.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
JA TIL NATURLIG NAKENHET: Lars Egeland er som SV-ledelsen imot stripping. Han ønsker i stedet fokus på naturlig nakenhet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Det var latter og god stemning i salen da SVs landsmøte skulle stemme over stortingsrepresentant og naturist Lars Egelands nakensak.

Ordstyrer Tom Christian Akselsen opplyste at det var dissens i SVs redaksjonskomité om saken. Komitéen hadde likevel innstilt på å avvise den.

Men det var ikke landsmøtet så sikre på. Da stemmene skulle telles opp, var det betydelig tvil. Men det var såpass mange for forslaget at avstemmingen måtte gjøres på nytt. Flertallet stemte til slutt saken ned. En god del lot være å stemme.

- Skuffende, men det var stor oppslutning om forslaget, sier Egeland selv.

- Å ikke skrive i programmet at man er positiv til naturisme, betyr ikke at man er negativ, sier en positiv Lars Egeland til Dagbladet.- Kommer du til å fremme forslaget igjen? - Ja, nå er saken satt på dagsorden, så neste gang tror jeg sikkert at det blir vedtatt, sier han.

Badet naken I Dagbladet i dag hopper Egeland naken i landsmøtehotellets basseng for å fronte sin sak. Han ønsker å fremme mer naturlig nakenhet ved å legge til rette for naturisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer