Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tapte valget og fikk kreftdiagnosen

Kona til John Edwards fikk diagnosen samme dagen som ektemannen tapte valget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elizabeth Edwards har stått stødig ved ektemannen og demokratenes eks-visepresidentkandidat John Edwards side under den amerikanske valgkampen.

Edwards var i går den som sto på lengst for å understreke at han og Kerry ikke hadde gitt seg, og sa at de hadde god tid til å vente på resultatene. Men demokratene måtte til slutt innrømme valgnederlaget.

Samme dag fikk kona kreftdiagnosen.

Talsmann David Ginsberg sier til AP at Elizabeth Edwards (55) oppdaget en kul i sitt høyre bryst under en tur som var en del av valgkampanjen i forrige uke.

Famlielegen fortalte at klumpen kunne vare ondartet, og anbefalte henne å oppsøke en lege når hun hadde anledning. For ikke å miste dyrebar valgkamptid utsatte Elizabeth undersøkelsen til i går.

På Massachusetts General Hospital i Boston kunne legen Barbara Smith i går slå fast at det dreier seg om brystkreft. Det er den mest vanlige brystkreftformen hun har fått, og den kan spre seg til andre deler av kroppen.

Nå skal Elizabeth Edwards gjennom flere undersøkelser for å finne ut hvor langt kreften har kommet. Talsmannen forteller at familien Edwards er ved godt mot.

- Alle føler at dette er noe som kan slås, sier han.

- Elizabeth er så sterk som person som jeg noen gang har sett henne. Dette skal familien vår vinne over, sier John Edwards i en uttalelse.

HØRTE PÅ KERRY:</B> Ekteparet Edwards sammen med John Kerrys kone under talen til John Kerry der han innrømmet at han var slått.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media