Tar fotavtrykk av kvinner og menn og leter etter nytt drapsvåpen i jakten på Hannas (23) og Davids (24) mordere

De unge britiske turistene ble funnet brutalt drept på thailandsk ferieøy mandag denne uka.

JAKTER ANGRIPERNE: Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka. Foto: Reuters/AFP/NTB Scanpix
JAKTER ANGRIPERNE: Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka. Foto: Reuters/AFP/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag denne uka skrev Dagbladet at to britiske menn er i politiets varetekt i Thailand med status som «mulig mistenkte» for drapet på de to unge britene Hannah Witheridge (23) og David Miller (24).

Hannah og David ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka.

Jakten på de unge britenes mordere fortsetter med uforminsket styrke. I dag ble minst tolv restaurant- og bararbeidere, både kvinner og menn, tatt med til Sairee Beach hvor politiet sikret seg fotavtrykkene deres i sand, skriver Daily Mail.

DNA-prøver Den britiske avisa skriver at en av personene bak det brutale dobbeltdrapet kan være en kvinne, og at politiet i den forbindelse har tatt DNA-prøver av burmesiske og thailandske kvinner.

Tidligere i dag uttalte politiet at de tror minst tre personer var involvert i det dødelige angrepet på de britiske turistene og tilkjennega samtidig at de finner etterforskningsarbeidet «svært vanskelig», skriver den britiske avisa.

Hannah og David skal ha vært nesten nakne og hadde store hodeskader da de ble funnet. Ei blodig hakke ble funnet 35 meter unna dem, på stranda Sairee Beach.

Jakter drapsvåpen nummer to Politiet tror Hannah Witheridge ble drept med denne hakke, men startet i dag søk etter et drapsvåpen nummer to som de tror ble brukt i drapet på David Miller.

Tre dykkere deltok i dag i søket etter det andre drapsvåpenet.

Rundt 150 politifolk skal være involvert i jakten på de unge britenes mordere. I går gikk politiet ut med at de har funnet en sigarettsneip av billig merke nær åstedet som inneholder DNA fra to menn.

Onsdag skrev The Daily Mail at en av politiets viktigste ledetråder i etterforskningen er overvåkingsbilder av en asiatisk mann fra et utested som Hannah og David var på sammen den kvelden de ble drept.

- Vi gjennomsøker hotell, barer og bostedene til arbeidsinnvandrerer som jobber på stranda - alt for å finne den mistenkte, forteller den lokale politisjefen Kiattipong Khawsamang til nyhetsbyrået AP.

Nå gjennomgår politiet flere overvåkingsbilder som de har fått tak i.