Tar fotavtrykk av kvinner og menn og leter etter nytt drapsvåpen i jakten på Hannas (23) og Davids (24) mordere

De unge britiske turistene ble funnet brutalt drept på thailandsk ferieøy mandag denne uka.

JAKTER ANGRIPERNE: Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka. Foto: Reuters/AFP/NTB Scanpix
JAKTER ANGRIPERNE: Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka. Foto: Reuters/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag denne uka skrev Dagbladet at to britiske menn er i politiets varetekt i Thailand med status som «mulig mistenkte» for drapet på de to unge britene Hannah Witheridge (23) og David Miller (24).

Hannah og David ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand mandag denne uka.

Jakten på de unge britenes mordere fortsetter med uforminsket styrke. I dag ble minst tolv restaurant- og bararbeidere, både kvinner og menn, tatt med til Sairee Beach hvor politiet sikret seg fotavtrykkene deres i sand, skriver Daily Mail.

DNA-prøver Den britiske avisa skriver at en av personene bak det brutale dobbeltdrapet kan være en kvinne, og at politiet i den forbindelse har tatt DNA-prøver av burmesiske og thailandske kvinner.

Tidligere i dag uttalte politiet at de tror minst tre personer var involvert i det dødelige angrepet på de britiske turistene og tilkjennega samtidig at de finner etterforskningsarbeidet «svært vanskelig», skriver den britiske avisa.

Hannah og David skal ha vært nesten nakne og hadde store hodeskader da de ble funnet. Ei blodig hakke ble funnet 35 meter unna dem, på stranda Sairee Beach.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer