Tar grep etter coronautbrudd

Et coronautbrudd tvinger nå flyplassen til å begrense antallet flyvninger hele uka.

TAR GREP: Flyplassen begrenser nå antall flyvninger. Foto: Amer Ghazzal / Shutterstock / NTB
TAR GREP: Flyplassen begrenser nå antall flyvninger. Foto: Amer Ghazzal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gatwick, Storbritannias nest travleste flyplass, begrenser antall flyvninger resten av uka, som følge av et coronautbrudd som har ført til personalmangel, melder The Telegraph.

Det skal hovedsakelig være ansatte i Gatwicks flyvekontrolltjeneste som er rammet av utbruddet, og så mye som en tredjedel av dem skal være smittet.

De vil dermed sette et tak på 800 flyvinger per dag, fram til søndag.

Det betyr at så mange som 164 flyvninger vil bli kansellerte. Flyplassen forteller at de vil fordele kanseleringene mellom de forskjellige flyselskapene som har flyvninger fra Gatwick.

- London Gatwick vil oppriktig be om unnskyldning til alle passasjerer som har blitt påvirket av disse restriksjonene, sier administrerende direktør Stewart Wingate ved London Gatwick.

Det er forventet at flyplassen vil annonsere hvilke flyvninger som blir rammet av kanseleringene på tirsdag, ifølge The Guardian.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer