Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tar kvelertak på offeret til han mister bevisstheten, deretter stjeler de hans Rolex-klokke verdt 185 000 kroner

Brutalt ran i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Greenwich har frigitt en overvåkningsvideo etter at en man ble utsatt for et brutalt ran på arbeidsplassen sin.

De to ranerne sto utenfor kontoret til et utleiefirma for varebiler og «kikket på priser» en liten stund før de tok seg inn og brutalt gikk til angrep på en mann.

Dene ene raneren tok kvelertak på mannen, mens den andre fjernet den svindyre Rolex-klokka fra offerets håndledd.

Klokka, en Rolex Yacht Master i gull, har en verdi på 15 000 pund, skriver Metropolitan Police. Det tilsvarer rundt 185 000 norske kroner.

Etter at de hadde rappet med seg den svindyre klokka, stakk de fra stedet. Ifølge politiet skal de ha kjørt bort i en bil sammen med en annen mann og kvinne.

Kvelertaket førte til at mannen mistet bevisstheten en liten stund, men skal ha sluppet unna alvorlige skader.

- Heldigvis fikk offeret ingen alvorlige skader. Han hadde ikke behov for å bli fraktet til sykehus, opplyser politiet i Greenwich på sine hjemmesider.

Politiet tror offeret var utpekt på forhånd.

- Vi tror offeret var utpekt på forhånd. Målet var nok å stjele den verdifulle klokka, sier politi Andrew Payne til Metropolitans hjemmeside.

Politiet har frigitt overvåkningsvideoen for å vise hvor voldelige ranere kan være.