Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tar opp kampen

- Disse triksene har jeg fått føle på kroppen, sier John-Eirik Harr (45). I snart fem år har han kjempet mot motpartens forsikringsselskap Storebrand for å få erstatning etter en bilulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå går Harr rettens vei for å få utbetalingene for skadene han er påført.

Det har vært en lang og tung kamp mot forsikringsselskapet etter at John-Eirik Harr fikk en nakkeslengskade etter en ulykke i august 1993. I tillegg til store smerter og tidvis lange sykefravær fra jobben har den tyngste delen etter den fatale påkjørselen vært mot det ansvarlige forsikringsselskapet.

Han er erklært 15 prosent medisinsk invalid og 35 prosent ervervsmessig ufør fra eksperthold, men dette blir ikke akseptert av forsikringsselskapet.
- Det har vært tøffe år siden ulykken, både økonomisk og privat, som følge av smertene. Derfor føles det som en ekstra belastning ikke å bli trodd, sier Harr.

Ifølge oslomannens advokat, Robert Robertsen, skal forsikringsselskapet i denne saken ha tatt i bruk flere av de triksene som advokat Lars Olav Skårberg har dokumentert.

- I tillegg til utstrakt bruk av triks har selskapet dessuten behandlet Harr på en respektløs måte ved i realiteten å mistenkeliggjøre ham, mener Robertsen.

På vegne av Harr har han framsatt et erstatningskrav for inntekts- og framtidige tap. Saken kommer trolig opp for retten i løpet av våren.

ENSOM KAMP:</B> Slagssjef John-Eirik Harr (45) fikk en nakkeslengskade for fem år siden, og slåss fremdeles for å få utbetalt erstatning etter ulykken. - Mange av forsikringsselskapenes triks er blitt brukt mot meg, mener Harr.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!