Tar seg av prinsene

LONDON (Dagbladet): I en følelsesladd tale i Dianas begravelse lovet hennes bror Charles Spencer at familien ville passe på at prinsene William og Harry blir oppdratt i hennes ånd. Dianas tre søsken har holdt hva de lovet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Charles har vært sammen med guttene ofte. De har regelmessig besøkt familiestedet Althorp, hvor Diana er begravet, og Charles Spencer har vært på skoleavslutninger, polokamper og fotballkamper sammen med William og Harry, opplyser venner av Spencer-familien.
Charles Spencer skal ofte være sett sammen med William og Harry i gatene rundt Althorp - leende og i godt humør. Prins William har også vært sammen med onkelen på småviltjakt.

Ett år siden

Det ble forstått som kritikk av den noe snobbete britiske kongefamilien da Charles Spencer i Dianas begravelse lovet å oppdra guttene i hennes ånd.

Førstkommende helg er det ett år siden folkeprinsessen Diana døde, og britene forbereder seg igjen på sørgetida. En meningsmåling som ble offentliggjort i går, viser at fortsatt sørger to tredjedeler av britene over tapet av den elskede prinsessen.
Diana gjorde en jobb de fleste briter ikke tror kan gjøres etter henne.

Den eneste

Bare 23 prosent av britene tror prins William kan ta opp arven etter sin mor. Nesten like mange tror at ingen kan føre hennes arbeid videre.
Samtidig ønsker ikke britene at prins Charles' elskerinne Camilla Parker Bowles skal giftes inn i kongefamilien. Bare 26 prosent mener de to kan gifte seg, mens 35 prosent mener de bør fortsette som i dag, og 13 prosent mener de skal bryte forholdet.

I tillegg viser meningsmålingen at prinsesse Anne er mest populær av de kongelige, fulgt av prins William og dronningen.

På fy-lista, eller minst populære, er prins Philip, prins Charles og Fergie.