Tar time-out til søndag

- Mer krevende enn forventet, sier Knut Arild Hareide.

KOM IKKE I MÅL: Forhandlerne Trond Helleland (H), Knut Arild Hareide (KrF), Trine Skei Grande (V) og Harald Nesvik (Frp) måtte etter under en halvtime konstatere at avstanden var så stor at de måtte utsette neste forhandlingsmøte til søndag. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet
KOM IKKE I MÅL: Forhandlerne Trond Helleland (H), Knut Arild Hareide (KrF), Trine Skei Grande (V) og Harald Nesvik (Frp) måtte etter under en halvtime konstatere at avstanden var så stor at de måtte utsette neste forhandlingsmøte til søndag. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristelig folkeparti-leder Knut Arild Hareide gikk klokka 18 på nytt inn i Statsrådssalen på Stortinget for å forhandle med regjeringspartiene og Venstre om statsbudsjettet.

Før en halvtime var gått, kom han og de andre forhandlerne ut igjen, med beskjed om at videre forhandlinger må utsettes til søndag.- Det har vært mer krevende enn forventet, sa Hareide.

Før møtet la han ikke skjul på at forhandlingene så langt har slitt kraftig på humøret. I går forlot Hareide forhandlingspartnerne uten å ville snakke med pressen, og med en kommentar via en medarbeider om at han hadde fått «noe å tenke på»

- Det er fortsatt mange utfordringer, men det er fortsatt samtaler, sa Høyres Trond Helleland etter det svært korte møtet nå i kveld.

Han forklarte at utsettelsen helt til søndag skyldtes at forhandlerne uansett ikke blir ferdig før finanskomiteen på Stortinget møtes i morgen.

- Vi fortsetter å jobbe gjennom helga, for å få på plass en del avklaringer, sa Fremskrittspartiets Harald Nesvik.

- Bedre humør - Det skal ikke mye til for at jeg skal være i bedre humør i dag enn i går, sa Hareide da han klokka 18 møtte opp til kveldens forhandlinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer