Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tårene triller på Mette-Marit

Mette-Marit snakket for første gang om sin nye niese i dag. I morgen kommer hun til Oslo og da møter hun nurket for første gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Kos dere, er rådet fra kronprinsesse Mette-Marit til de nybakte foreldrene. Kronprinsesse Mette-Marit klarte ikke å holde tilbake tårene da hun møtte norsk presse i dag.

- Vi gleder oss veldig til å se det lille nurket, sa kronprinsessen, som ennå ikke har sett noe bilde av Maud Angelica.

- Har du hørt hvem hun ligner på?

- Det er visst litt på begge to.

- Og gavene er innkjøpt?

- Selvfølgelig. Vi kommer til å ha med en masse hjem, men hva er en hemmelighet. Det blir nok både bløte og harde gaver, sier kronprinsessen.

Om egne barn

Om fødselen har fått henne til å tenke på egen framtid og flere barn, sa kronprinsessen lattermildt: - Jeg vet ikke. Det blir spennende når den tid kommer.

Kronprinsparet flytter som kjent hjem til Norge igjen i høst og kronprinsessen sier at hun og kronprinsen fortsatt gleder seg veldig til å komme hjem.

- Det blir spennende å komme i gang med jobben hjemme, flytte inn på Skaugum og ikke minst å se Marius begynne på skolen, sa kronprinsessen.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media