Tatt av monsterbølgen

To menn på kaia da bølgen kom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her er det dramatiske bildet som viser to menn fanget ute på en pir i det en monsterbølge reiser seg i havet bak dem. Sekunder senere er mennene feid i sjøen av den ni meter høye bølgen.

Den dramatiske hendelsen skjedde på lørdag i Kalk Bay ved Cape Town i Sør-Afrika. Bølgene ble pisket opp av storm ute i havet.

Mange nysgjerrige hadde samlet seg ved havna for å se noen hvaler i vannkanten, skriver svenske Aftonbladet. Men noen gikk for langt ut. Mens sjokkerte tilskuere rakk å ta bilder av dramaet, la mennene på sprang, men til ingen nytte.

De to mennene ble reddet ved et lykketreff: Fiskeren George Mandalios tok sjansen på å plukke dem opp med båt. Etter knappe ti minutter klarte han sammen med to besetningsmedlemmer å dra de to mennene om bord.

DRAMA: Gigantbølgen feide de to voksne mennene på havet. Begge overlevde takket være fiskere som risikerte egne liv for å redde dem. Foto: SCANPIX
DRAMA: Gigantbølgen feide de to voksne mennene på havet. Begge overlevde takket være fiskere som risikerte egne liv for å redde dem. Foto: SCANPIX Vis mer