TV-fiasko:

Tatt av skjermen etter TV-stunt

En oppmerksom person la merke til noe spesielt før den tyske journalisten Susanna Ohlen gikk på lufta. Det har fått konsekvenser for Ohlen.

GJØRME: Den tyske reporteren Susanna Ohlen ble suspendert fra TV-kanalen RTL etter å ha smurt gjørme i ansiktet for å gi inntrykk av at hun hadde drevet med oppryddingsarbeid etter flommen i Tyskland. Reporter: Christian Fjermeros / Dagbladet. Twitter: @Eddie_1412 @Michael45644934 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tyske nyhetsreporteren Susanna Ohlen (39) ble denne uka tatt av skjermen etter at et observant øyenvitne la merke til noe snodig under en TV-innspilling.

Før direktesendingen i den flomrammede byen Bad Münstereifel ble Ohlen sett mens hun smurte seg inn med gjørme, for at det skulle framstå som at hun hjalp til under oppryddingen. Det skriver Independent i en artikkel fredag.

Frekt triks

Hele seansen ble filmet av øyenvitnet, som observerte det hele. Videoen, som ble delt på sosiale medier, viser Ohlen som står med ryggen til kamera og plukker opp gjørme som hun smører på klærne og ansiktet sitt, før TV-sendingen gikk på lufta.

I selve innslaget står Ohlen oppkledd i støvler, bøttehatt, oppbrettede skjorteermer og hansker, mens hun holder en spade og oppfordrer seerne til å ta del i arbeidet.

Videoen som har gått viralt, av Ohlen som smører seg inn med gjørme før sending:

Innslaget, som nå er slettet, ble introdusert med følgende utsagn på «Guten Morgen Deutchland»: «RTL presenterer Susanna Ohlen, som rekker ut ei hånd i oppryddingen i Bad Münstereifel», ifølge avisa Bild, viderebrakt av Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer