Tatt etter ellevill do-rømming

Ble tatt med buksene nede fire dager seinere.

RØMTE: Kelly McSean, Dakota Pace, Aaron Wade Sebastian, Lujuan Tucker og Michael Wilkins klatret gjennom et hull i veggen. Foto: Politiet
RØMTE: Kelly McSean, Dakota Pace, Aaron Wade Sebastian, Lujuan Tucker og Michael Wilkins klatret gjennom et hull i veggen. Foto: Politiet Vis mer
Publisert

Tirsdag 17. januar klarte fem fanger å rømme fra delstatsfengselet St. Francois i byen Farmington i Missouri, USA.

Ifølge ABC 7 skal de innsatte ha tatt seg inn i en fengselscelle som var stengt på grunn av vedlikehold, rundt klokka 19 på kvelden.

Rømte gjennom veggen

Her skal de først ha fjernet vasken og toalettet, før de krabbet inn i veggen og omsider kom seg opp på taket.

- De kom seg ned fra taket ved hjelp av en stige som en entreprenør hadde latt stå igjen. Overvåkingskameraene ville ha fanget opp rømlingene, men de var ute av stand, skriver nettstedet.

De innsatte skal deretter ha løpt inn i et parkeringshus - og på en eller annen måte funnet en bil med både nøkler og full tank.

Ifølge CNN ble fluktbilen fanget opp av kameraer, på vei sørover. Mennene skal ha kvittet seg med sine lett gjenkjennelige, oransje fengselsklær.

Ifølge lokalavisa St. Louis Post-Despatch er tre av de fem mennene kjente seksualforbrytere.

Tatt til fange

«De ble sett iført hvite stillongser, hvite boksershorts og/eller basketballshorts, samt hvite T-skjorter», skrev politiet i en etterlysning på Facebook.

Rømlingene fikk fire dager i «frihet» før de lørdag 21. januar ble pågrepet:

«Fra og med i morges har alle blitt funnet og satt i varetekt. Mens Wilkins ble fanget i Missouri, ble Pace, Tucker, McSean og Sebastian lokalisert timer seinere i Ohio», opplyste politiet lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer