Tatt for bombene i Manila

Myndighetene på Filippinene har arrestert en mann, mistenkt for å stå bak bombene som tok livet av minst 11 mennesker i dag, melder Chinadaily.com.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er forsvarsminister Orlando Mercado som opplyser at en person er tatt, mistenkt for å stå bak bombene.

Mannen ble ifølge forsvarsministeren tatt i samme distrikt som en politimann ble drept mens han forsøkte å uskadeliggjøre en bombe, som var laget som en julepresang.

Mercado opplyste også at mannen hadde ledninger på seg da han ble tatt, og antydet at dette kunne vært brukt under bombeeksplosjonene.

Men det var flere alvorlige eksplosjoner i Manila i dag tidlig. En av dem sprengte taket av en buss og en togvogn . En bilbombe eksploderte også på flyplassen i Manila samtidig som en bombe eksploderte utenfor den amerikanske ambassaden i Manila.

Totalt skal minst 11 mennesker være drept og over 70 skadet i eksplosjonene som rystet Filippinene i dag tidlig, norsk tid.

Barn fant bombe

Bomben som tok livet av politimannen ble funnet av en gruppe unger, som trodde det var en julegave. De tok med seg pakken til en nedlagt bensinstasjon og hadde alt revet av julepapiret da en politimann kom til stedet, skriver Chinadaily.com.

11 DREPT: </B> En hardt skadet passasjer ligger igjen på gulvet i togvognen. Minst 11 personer ble drept og over 70 skadet i de fem eksplosjonene.
<B>SKADET: En passasjer venter på ambulansen etter en eksplosjon i en togvogn i Manila i dag tidlig. Fem bomber rammet Filippinenes hovedstad.