KONDOLANSEPROTOKOLL: Ambassadør Christopher Stevens ble drept i Libya. Nå er to arrestert for drapet på ham i Istanbul. Alex Wong/Getty Images/AFP
KONDOLANSEPROTOKOLL: Ambassadør Christopher Stevens ble drept i Libya. Nå er to arrestert for drapet på ham i Istanbul. Alex Wong/Getty Images/AFPVis mer

Tatt for drapet på amerikansk diplomat

To er pågrepet for drapet på den amerikanske ambassadøren til Libya, Chris Stevens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble tatt ved den internasjonale flyplassen i Istambul, Atatürk flyplassen, melder den tyrkiske kringkasteren, Kanal D, ifølge Reuters.

De to arresterte skal være fra Tunis, og de ble arrestert av tyrkisk politi. De ble tatt da de forsøkte å ta seg inn i Tyrkia med falske pass. Politiet i Istanblu vil ikke kommentere arrestasjonen, ifølge Reuters.

Stevens, og tre andre amerikanske diplomater, ble drept i det amerikanske konsulatet i Libyas neste største by, Benghazi, i september. Ameriksnake myndigheter mener drapene var plangagt, men de ble utført i forbindelse med en demonstrasjon i Benghazi mot den anti-islamske filmen «Muslimenes uskyld», som satte store deler av den islamske verden i brann.