Tatt for øldrikking igjen

Jenna Bush, en av president George W. Bushs 19 år gamle tvillingdøtre, ble i går fratatt førerkortet og ilagt en bot på nærmere 5 000 kroner for å ha drukket øl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aldersgrensen for kjøp og konsum av alkohol er 21 år i Texas, og møtet med lovens lange arm er det andre på få uker for den unge frøken Bush.

I midten av mai ble Jenna Bush tatt for å drikke øl, og dømt til seks timers samfunnstjenestene, deltakelse på kurs om alkoholbevissthet samt gitt en prøvetid med klar beskjed om å holde seg unna trøbbel.

To uker senere ble hun tatt på nytt idet hun forsøkte å kjøpe en Margarita-drink på Austin-restauranten Chuy's, ved hjelp av et falsk identitetskort.

Fordi prøvetiden ikke var ute fant dommer Kerrie Key å måtte statuere et eksempel for den amerikanske presidentens tørste datter, og idømt henne en bot på 500 dollar, om lag 4.700 kroner, samt 940 kroner i saksomkostninger. Hun ble også fratatt førerkortet for 30 dager.

Tvillingsøsteren Barbara ble også tatt på fersken på Chuy's 31. mai, med en Margarita-drink og et glass tequila på bordet foran seg.

For dette fikk hun åtte timers samfunnstjeneste, samt i likhet med sin søster beskjed om å møte opp på et kurs om alkoholbevissthet.

President Bush, som fredag feiret 55-årsdagen på familiens landsted i Kennebunkport i Maine, ville ikke kommentere tvillingdøtrenes lovbrudd, men sa fredag at han regnet med å høre fra de to studinene med det første.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer