Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tatt for penis-svindel

Frekke svindlere prøver å lure til seg plastiske operasjoner under dekke av sykehusopphold i utlandet. Både penisforlengelser og silikonpupper har blitt forsøkt finansiert gjennom forsikringssvindel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fjor forsøkte en nordmann å få utbetalt 180 000 for å dekke kostnadene ved en bekkenoperasjon etter en «ulykke» i Venezuela. Men mannen viste seg å ikke være skadd i det hele tatt, han trengte bare penger til en penisforlengelse, skriver Nettavisen.

En norsk kvinne prøvde å få ut 80 000 til en sykehusregning hun skulle ha pådratt seg etter å ha blitt skamslått i Syden. Det viste seg at pengene hadde gått til å betale for en brystoperasjon.

- Svindlerne og metodene de bruker blir bare frekkere og frekkere, sier underdirektør Hans-Jacob Anonsen i Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH) til Nettavisen. Anonsen mener folks moral rett og slett har sunket de siste årene.

Neseoperasjoner, fettsuging og ansiktsløftning er andre operasjoner som har blitt forsøkt dekt via forsikringssvindel.

- Et stort problem for bransjen er korrupte leger i utlandet som deltar i svindelen og skriver ut falske legeattester, sier Anonsen til Nettavisen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media