Tatt i 121 km/t med buksa nede

Det gikk for fort, bokstavelig talt, for paret som ble målt til 121 km/t av en UP-patrulje, mens den kvinnelige passasjeren bedrev munnsex med sjåføren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De var på vei nordover, da bilen ble stanset like etter Lanner bomstasjon på E18 mellom Porsgrunn og Larvik ved 20-tida i går kveld.

Høy fart

En UP-patrulje ble oppmerksom på at bilen lå atskillig over fartsgrensa på 90 km/t. Men da politiet fikk tatt opp jakten og stanset bilen, gjorde UPs folk store øyne.

Da kom også forklaringen på hvorfor bakhodet de først hadde sett i passasjersetet, plutselig var blitt borte. Da paret ble stanset, dukket kvinnen opp fra de nedre regioner.

- Da hadde hun gjort sitt, blir det opplyst ved Porsgrunn politistasjon.

Svelget bot

Et humrende UP-team fikk en sjelden lørdagsopplevelse.

- Paret måtte le litt, de også, da det kom for en dag hva som hadde foregått, sier politiet.

Selv om litt latter kanskje lettet på en trykket stemning, så ble opptrinnet en relativt kostbar affære for paret.

Den mannlige sjåføren måtte svelge en bot på 3500 kroner, etter at han så fullstendig hadde mistet konsentrasjonen om speedometeret.

Men hvis begivenhetene hadde pågått ytterligere noen minutter, kunne det blitt enda verre. For sjåføren var bare fem km/t unna å miste førerkortet.

Episoden endte for så vidt godt, men ved Porsgrunn-politiet uttrykkes en smule forundring over hva folk gjør på lørdagskvelden.