Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tatt med 146 pakker hasj i magen

En 21 år gammel mann fra Trondheim ble gjenkjent av tollerne på Værnes og avslørt med 146 hasjpakker i magen.

HASJ I MAGEN: 21-åringen ble gjenkjent av tollerene. 
illustrasjonsfoto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet
HASJ I MAGEN: 21-åringen ble gjenkjent av tollerene. illustrasjonsfoto: OLE C. H. THOMASSEN/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann fra Trondheim ble gjenkjent av tollerne på Værnes og avslørt med 146 hasjpakker i magen.

Mannen kom med ettermiddagsflyet fra København 2. november i år. I tollen ble han plukket ut fordi han har vært innblandet i hasjsaker tidligere, opplyser tollsjef Hallgeir Bjørvik på Værnes til Adresseavisen.

Ved hjelp av røntgenfotografering på St. Olavs hospital i Trondheim ble det påvist at mannen hadde 526 gram hasj i magen, fordelt på 146 klinkekulestore biter som hver var pakket i tynn folie som mannen hadde svelget.

Mannen ble på sykehuset i halvannet døgn før alt var ute. Forholdet er erkjent, og mannen har forklart at narkotikaen var kjøpt i Amsterdam.

21-åringen skal møte for Sør-Trøndelag tingrett 28. mars etter at han ble stoppet med en trillekoffert med 10 kilo hasj da han gikk av toget på Støren 9. mai 2009. Den antatte Hells Angeles-lederen i Norge, Leif Ivar «Leifen» Kristiansen er tiltalt i den samme saken. Politiet mener Kristiansen var den som formidlet hasjen til den da 20 år gamle mannen i Oslo.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!