Tatt med armene fulle av penger

En verditransport ble ranet på Aker Brygge i natt. To ranere er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 32-åring som tilhører det såkalte Tveita-miljøet, er blant de arresterte etter det mislykkede ranet på Aker Brygge i natt. Mannen er tidligere dømt for ransplanlegging.

Ifølge Adresseavisen er den andre av de tre personene som er pågrepet i saken, godt kjent fra nynazistmiljøet. Vedkommende er straffedømt flere ganger. Avisa skriver også at en kjent frontfigur i Bandidos skal også være blant de arresterte. Politiet vil ikke bekrefte Adresseavisens opplysninger.

Skjøt mot ranerne

Ranet ble gjennomført utenfor DnBs filial på Aker Brygge i Oslo. Deler av Aker Brygge er fortsatt sperret av for publikum fordi politiet sikrer bevis.

Ranet skjedde klokken 01.30 i natt. Ifølge vitner sto to biler fra Hafslund på bryggetorget rett ved banklokalene da ranerne slo til. Vektere var på stedet med en stor pengesum, muligens i forbindelse med minibanken eller nattsafen til DnB. I nattsafen deponerer forretninger og utesteder omsetningen i helgene, og safen kan derfor inneholde betydelige summer.

Vitner varslet politiet, som raskt rykket ut til ransstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer