Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tatt med kofferten full av dopingmidler

28-åring fra Østfold tatt med nesten 3000 dopingtabletter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 28-åring fra Østfold ble mandag tatt på Oslo Lufthavn Gardermoen med «betydelige mengder» dopingmidler og legemidler i bagasjen.

Mannen forklarte tollerne at han hadde vært på ferie. Han ankom Gardermoen med fly fra Egypt.

Tollerne bestemte seg for å sjekke bagasjen, som besto av en koffert og en bag, litt grundigere. Bagasjen ble røntgenkontrollert. Tollerne kunne se at kofferten lot til å inneholde ampuller.

- I kofferten var det 2.952 enheter doping med virkestoffene testosteron og efedrin. I tillegg inneholdt bagasjen 1.860 tabletter med Clomid, som er et reseptbelagt legemiddel som brukes i kroppsbyggermiljøene for å motvirke bivirkninger av anabole steroider, opplyser Tollvesenet i en pressemelding.

28-åringen ble etter beslaget overlevert til politiet på Gardermoen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling