Tatt med narkolass på Plaza

Politiet fant tre kilo heroin, to kilo kokain og en rekke tabletter hos tre personer på hotellene Plaza og Scandic i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 32 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne er tiltalt av Statsadvokatene i Oslo etter at de ble pågrepet med et lass narkotika på Radisson Sas Plaza hotel i Oslo. De to tromsøværingene oppbevarte rundt en kilo heroin, 250 gram hasj, 1800 ecstasytabletter og ni tabletter Subutex, da de ble arrestert 19. november 2003.

Begge er tiltalt etter straffelovens paragraf 162, 1. og 3. ledd, for ulovlig å ha oppbevart et meget stort kvantum narkotika. Saken mot de to kommer opp i Oslo tingrett 1. juni.

Det er tydeligvis flere som benytter hovedstadens hoteller til narkoforretninger. Samme dag begynner saken mot en 30 år gammel mann, som er tiltalt for å ha prøvd å kjøpe 2170,6 gram heroin og 2068,7 gram kokain. Det skjedde på Scandic hotell Byporten 10. november i fjor.

Tyske tollmyndigheter hadde anholdt den nederlandske narkokureren dagen før, og politiet mener den 30 år gamle mannen skulle kjøpe stoffet.