Tatt ved brennende uthus rett ved veikrysset der et lik ble funnet

Mann i slutten av 20-åra siktet for drap - nekter all skyld.

PÅ BRANNSTED: Den siktede Holmestrand-mannen i slutten av 20-åra befant seg ved en uthusbrann kort vei fra stedet der den drepte ble funnet. Etter en sjekk på sykehuset ble han brakt til politihuset og etter hvert siktet for forsettlig drap. Foto: STENER KALBERG
PÅ BRANNSTED: Den siktede Holmestrand-mannen i slutten av 20-åra befant seg ved en uthusbrann kort vei fra stedet der den drepte ble funnet. Etter en sjekk på sykehuset ble han brakt til politihuset og etter hvert siktet for forsettlig drap. Foto: STENER KALBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMESTRAND/OSLO (Dagbladet): Mannen som i går ble siktet for drap etter at et lik ble funnet ved et veikryss i Holmestrand, nekter all skyld, opplyser hans advokat Jon Anders Hasle.

- Han er klar på at han ikke har noen som helst befatning med dødsfallet, sier Hasle til Dagbladet.

Ille tilredt Det var i 05.45-tida den døde mannen ble funnet, kort vei fra en uthusbrann i bydelen Klevibrottet sør for sentrum. Liket var ille tilredt, med tydelige ytre skader.

Den nå siktede Holmestrand-mannen i slutten av 20-åra befant seg samtidig ved uthusbrannen et par steinkast unna. Han hadde ytre småskader samt pustevansker og ble fraktet til sykehus, før han ble tatt med til politihuset. På ettermiddagen ble han siktet for forsettlig drap.

- Vi mener siktede har utøvd vold som har forårsaket offerets død, sier Jan Helge Palm, politiadvokat ved Vestfold politidistrikt, til Dagbladet.

Palm understreker at det er for tidlig å si noe om dødsårsaken.

- Vi avventer foreløpig obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk institutt. Den er ventet over helga, sier han.

Politiet vet ikke hvem drapsofferet er, bortsett fra at de antar han er norsk statsborger. Ifølge Dagbladets opplysninger tyder mye på at den avdøde har jobbet i transportbransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer