Tauer inn kjendiser

TRONDHEIM (Dagbladet): Kjendiser og samfunnstopper som har besøkt sexklubben Club 4 i Trondheim, må regne med å bli kalt inn til avhør hos politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Filmet horekunder»

- Kan åpne ti nye sexklubber

Politiinspektør Per Morten Brobakke sier til Dagbladet at de vil avhøre en rekke av klubbens 318 medlemmer.

Blant disse er det i følge Club 4's daglige leder, Tom Ketil Krogstad, flere meget kjente, pengesterke folk.

- Vi vil avhøre dem vi mener det kan være interessant å snakke med. Hvilken stilling de måtte ha i samfunnet er ikke relevant, sier Brobakke.

Bare daglig leder Tom Ketil Krogstad og markedsansvarlig Rune Andersen kjenner koden til Club 4's medlemsregister. Det er å finne i en dataserver, som mandag ettermiddag ble stjålet under et innbrudd i sexklubbens lokaler.

Bevis

Politiet hadde skiftet ut låsene i klubbhuset, for å sikre at bevis ikke ble fjernet. Blant de ting politiet hadde til hensikt å undersøke nærmere, var innholdet i den nå stjålne dataserveren.

Fire personer er pågrepet og avhørt i forbindelse med tyveriet av datautstyret. Politiet mener det er en eller flere medlemmer av Club 4 som står bak.

Politiinspektør Brobakke ville i går ikke si noe om de har funnet det stjålne datautstyret. Han ville heller si noe om de har tilgang til medlemsregisteret.

Ikke forundret

Advokat Tor Erling Staff, som forsvarer Rune Andersen, sier at han ikke har noe kjennskap til Club 4's medlemslister.

- Men det forundrer ikke meg at det er mennesker fra alle mulige posisjoner i samfunnet, også fra mer innflytelsesrike posisjoner, sier Staff.

GIR SEG IKKE; -Vi kommer til å fortsette klubbvirksomheten, uansett utfallet av saken, sier Tom Ketil Krogstad til Dagbladet. Advokat Tor Erling Staff til høyre