TausEminem

LOS ANGLES: Ræpp-stjernen Eminem stilte med flere sterke advokater under den første rettshøringen i går. Dermed ble den videre behandlingen i rettsvesnet utsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv sa ikke ræpperen et ord i retten. Eminem, eller Marshall Bruce Mathers III som han egentlig heter, måtte igjen møte i retten i går. Stillig antrukket og på høflig vis hilste «bråkebøtta» på etterforskerne av saken samt sine advokater.

Denne gang er han tiltalt for å ha gått løs på en mann med en uladd 9 millimeter pistol på en parkeringsplass utenfor Rock Sports Bar and Music Café i Warren i Michigan den 4. juni. I tillegg er han tiltalt for å bære et ulovlig våpen. Det sprakk for ræpperen da han så John Guerra kysse hans nåværende eks-kone.

Dermed skal Eminem ha dratt fram våpnet.

- For streng

Advokatene har lenge kjempet for å unngå en rettssak, og de har ikke gitt opp kampen. For blir verdens heteste ræpper dømt, kan han få opptil fem år bak lås og slå.

- Det virker som om Eminem blir behandlet annerledes fordi han er den han er, sier en av Eminems advokater, Brian Ligghio, som synes påtalemyndighetene er for strenge. De har hele tiden vært klar i sin tale: Tiltalte bør bak lås og slå.

- Redd og nervøs

- Dette er en alvorlig handling som det bør reageres med fengselsstraff på, gjentok aktor i Macomb County i Michigan, Carl Marlinga, i går.

Ifølge anklagen skal Eminem blant annet ha slått Guerra i hodet med pistolen.

- En fullstendig fabrikasjon, hevder Eminems advokater.

Flere fans fulgte saken i rettssalen i går. En av dem, Jackie Sidelinker, synes ræpperen virket «nervøs og redd» der han satt.

- Han fortjener ikke dette.

Rettshøringene fortsetter 8. desember.