Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Taxi meide ned kvinne

Bilen kjørte på rødt, i motgående felt og skal ha rygget over kvinnen etter påkjørselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Taxisjåføren fra Norgestaxi kjørte i stor hastighet, mot rødt lys og i feil kjørebane da han traff den 29 år gamle kvinnen i dag tidlig utenfor Glasmagasinet i Oslo sentrum.

- Vitner så at han holdt høy hastighet og kjørte rett på henne slik at hun ble liggende under bilen, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Stig Tonsjø til Dagbladet.no.

Vitner forteller til Dagbladet.no at sjåføren rygget over kvinnen igjen etter å ha kjørt henne ned.

- Sjåføren kjørte over vedkommende og kjørte så bilen tilbake igjen, men det er ennå uklart om han rygget over henne, sier Tonstad.

- Bilen var i motgående felt og kjørte på rødt lys, bekrefter Tonstad.

Kvinnen ligger nå i respirator med indre blødninger på Ullevål Sykehus ifølge politiet.

- Hun har skader i hode, bryst og buk. Kvinnen er operert og tilstanden er stabil, sier informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål Universitetsykehus, til Dagbladet.no.

Norgestaxi var ikke tilgjengelig for kommentar da Dagbladet.no ringte

Taxi meide ned kvinne
Taxi meide ned kvinne
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling