Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Taxi-sjåføren slo meg i hodet med en hammer

Da han sto og kastet opp utenfor hjemmet sitt på Frogner i Oslo, hoppet sjåføren ut og slo modellen Matteo i hodet så han besvimte.

SLÅTT:  Matteo Storneiuolo ble slått i hodet med en hammer av en taxisjåfør.
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
SLÅTT: Matteo Storneiuolo ble slått i hodet med en hammer av en taxisjåfør. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tur ut i Oslo sentrum tirsdag, endte alt annet enn hyggelig for Matteo Storneiuolo. 

Den italienske statsborgeren, som bor og jobber i Norge, forteller at han ble slått i hodet med hammer av taxi-sjåføren som kjørte ham hjem på natten 31. juli.

- Jeg tok en taxi fra Jernbanetorget og hjem til Drammensveien på Frogner i Oslo i 4-tida på natta. Jeg hadde drukket for mye så da jeg kom fram gikk jeg ut av drosjen for å kaste opp. Kameraten min ble sittende i taxien for å betale for turen. Mens jeg sto og kastet opp kom sjåføren ut av taxien og slo meg i hodet med en hammer, sier Matteo.

Italieneren forteller at han falt framover mot asfalten, og knakk en tann i fallet. Han begynte å blø fra hodet og skal også ha svimt av.

Sjåføren stakk - Jeg husker ikke noe av dette, men kameraten min ringte etter ambulanse og til politiet. Taxi-sjåføren stakk av fra stedet, forteller han.  

Tre dager etter hendelsen har han fortsatt smerter i hodet.

- Jeg skal visst ha vært bevisstløs en god stund. Det gjør fortsatt kjempevondt. Heldigvis slo han meg ikke i ansiktet. Jeg jobber som modell, så det kunne skapt store problemer for meg, sier han.

Angrepet fra taxisjåføren framstår som helt meningsløst for italieneren.

- Jeg har tenkt at han kanskje trodde at jeg ikke ville betale for meg. Men kameraten min satt igjen i bilen for å betale. Jeg synes det er veldig rart og hadde aldri forventet at det skulle skje her i Norge. Alt er så ordnet her, hadde han trodd at jeg ikke ville gjøre opp for meg burde han jo ringt politiet, ikke slått meg med hammer. Det var dessuten snakk om en regning på bare rundt 200 kroner, sier han.

Nå håper han at politiet tar saken seriøst.

- Det er jo ikke trygt at en slik person kjører taxi, sier han.

Under etterforskning Politioverbetjent Ann-Kristin Bush i Oslo politidistrikt bekrefter at saken er under etterforskning.

- Vi etterforsker hendelsen natt til 31. juli. Det er fortsatt tidlig i etterforskningen og ingen er pågrepet. Vi holder på med vitneavhør, sier hun.

Storneiuolo forteller kameraten hans noterte ned registreringsnummeret på taxien. Det tilhører en drosjeeier på Romerike.

Drosjeeieren er ikke kjent med den angivelige voldsepisoden.

- Jeg kjører ikke bilen selv, men har en sjåfør som kjører for meg. Dette kjenner jeg ikke til, sier han til Dagbladet.

- Det kan da være at sjåføren lyver for meg, men det kan jeg ikke tenkte meg. Han er en veldig ordentlig person, veldig snill og dempet. Jeg kan ikke tenke meg at han skulle gjort noe slik. Jeg ville ikke hatt en hissig person til å jobbe for meg, sier han. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media