Taxisjåfør bet finger av kunde

I Odense i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er visst ikke bare lommeboka som kan bli flådd når du skal ta taxi. En uheldig 48-åring i Odense måtte bøte med fingertuppen da han skulle ta taxi hjem fra byen denne helgen.

Nøyaktig hva som skjedde forsøker politiet nå å finne ut av. Men den makabre situasjonen startet i hvert fall med at 48-åringen sammen med sine fire kamerater skulle få tak i en taxi. Deretter oppstod det en krangel mellom sjåføren og de vordende taxikundene fordi sjåføren kun ville ha med seg fire passasjerer, skriver den danske avisen Fyens Stiftstidende.

Politiet har fått to forklaringer på hva som deretter skjedde. Ifølge kunden ble sjåføren ubehagelig og spyttet etter ham. Derfor tok 48-åringen tak i sjåførens krage. Sjåføren på sin side mener derimot at han ble slått flere ganger i hodet, og at det var derfor taxisjåføren bet så hardt i ringfingeren at tuppen falt av.

- Det er påstand mot påstand, så derfor skal vi nå etterforske hva som virkelig er skjedd, sier politifullmektig ved Odense Politi Pernille Jakobsen, til Fyens Stiftstidende.