Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Taxisjåfør fant 21-åring knivstukket i oppgang i Oslo

En 21 år gammel mann er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter at han ble funnet knvistukket på Bjølsen i Oslo søndag morgen.

BER OM TIPS: Politiet ber om tips fra publikum om knivstikkingen på Bjølsen søndag morgen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BER OM TIPS: Politiet ber om tips fra publikum om knivstikkingen på Bjølsen søndag morgen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble natt til søndag funnet knivstukket i en oppgang på Bjølsen i Oslo, skriver Oslo-politiet på Twitter.

- Klokka 06.15 fikk vi melding fra en person som hadde funnet en mann knivstukket utenfor en oppgang på Bjølsen, i Maridalsveien, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Dagbladet.

Politiet opplyser at det var en taxisjåfør som fant den skadde mannen.

Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

- Mannens tilstand omtales av helsepersonell som stabil, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet klokken 09.40.

Ifølge politiet er mannen 21 år gammel og bosatt i Oslo.

– Han bor ikke på stedet han ble funnet, og vi vet ikke 100 prosent sikkert om det er her det har skjedd, sier Tor Gulbrandsen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet forsøker nå å avklare hva som har skjedd.

- Han vil avhøres så fort det lar seg gjøre. Vi håper å få gjort det i løpet av dagen, sier Gullbrandsen til Dagbladet.

KNIVSTIKKING: Politiet jobber på stedet der en mann ble skadd i en knivstikking på Bjølsen i Oslo søndag morgen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KNIVSTIKKING: Politiet jobber på stedet der en mann ble skadd i en knivstikking på Bjølsen i Oslo søndag morgen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Politiet jobber med å finne gjerningspersonen, og oppfordrer de som kan ha opplysninger til å ta kontakt med dem.

- Det er mye politibiler der oppe nå, så jeg håper folk som har informasjon tar kontakt med oss, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

Klokken 09.40 opplyser politiet at de fortsatt står uten tips i saken.

- Vi vet ikke om det var noen vitner til hendelsen, men vi ønsker å komme i kontakt med alle som har informasjon om saken, sier operasjonsleder Gullbrandsen til Dagbladet.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!