Taxisjåfør kom hjem til rassia

Taxisjåfør Per Hille skulle et ærend innom hjemmet på Grorud i Oslo i dag. I eneboligen fant han sønnen og tre kamerater som enten sov eller spilte kort. Da Hille skulle kjørte fra huset, ble bilen omringet av beredskapstroppen som ledd i en større politiaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det virket noe overdrevet. Gutta har vel bare hatt en liten fest. Jeg har aldri sett så mye politi i hele mitt liv, sier Hille.

Væpnede mannskaper fra beredskapstroppen pågrep ved 10.30-tiden i formiddag fire menn i eneboligen på Grorud. Bakgrunnen for arrestasjonen var at en mann ved skal ha blitt truet med våpen på terrassen utenfor huset, ifølge vitner. Pågripelsene skjedde

uten dramatikk.

Politiet tok alle forholdsregler etter meldingen om våpenepisoden utenfor eneboligen, opplyser operativ uteleder Karsten Fossum ved Oslo politidistrikt. De rykket ut med ti mann fra beredskapstroppen, seks-sju politibiler og en ambulanse.
Biltrafikken i området rundt huset ble omdirigert i flere timer.

Uteleder Fossum opplyser at politiet fikk kontakt med personen som skal ha blitt truet, i nærheten av huset. Han hadde ikke kommet til skade. Det skal ikke ha blitt løsnet skudd ved huset.

Ved ransaking av eneboligen etter pågripelsen fant politiet en gassdrevet revolver-kopi.

De fire unge mennene som ble pågrepet på Grorud, ble brakt til Stovner politistasjon for avhør.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer