Taxisjåfør-offer nekter å snakke

STAVANGER (Dagbladet): Den 29 år gamle kvinnelige taxisjåføren som ble funnet i bilen sin med hodeskader natt til i dag, har fortsatt ikke fortalt hva som skjedde med henne. Politiet står dermed fast i etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi vil finne ut av dette, men hun sitter med nøkkelen selv. Vi prøver å få en dialog med kvinnen, med hun vil ikke si noe. Hvorvidt dette skyldes trusler eller har andre årsaker, vet vi ikke. For å si det rett ut, så famler vi i mørket, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen.

Stavanger-politiet fant drosjesjåføren i bilen, som hun var på jobb i natt til torsdag.

Kvinnen hadde et merke i hodet, som kan tyde på at hun er blitt utsatt for et hardt slag.

Signalement

29-åringen skal ha fortalt politiet at hun hadde to passasjerer i bilen. En ble satt av, den andre ble med videre. Deretter skal hun ha blitt slått bevisstløs. Hun beskrev den siste passasjeren som en mann på cirka 30 år, kraftig bygget og med bukkeskjegg. Politiet etterlyser nå denne mannen, som ifølge 29-åringen hadde på seg en mørk dressjakke.

Vet ikke

Stort mer enn dette fikk ikke politiet ut av kvinnen da de fant drosjen i Tjensvoll-området like utenfor Stavanger sentrum. Nå ligger kvinnen på Sentralsjukehuset i Rogaland for behandling, men etterforskerne har foreløpig ikke fått tilgang til legenes informasjon.

- Vi vet ikke om hun ble voldtatt, overfalt eller hva som har skjedd, sier Knutsen.