Taylor og Courtney kysset i butikken: - Vi ble slått og arrestert

Går til sak mot politiet på Hawaii.

GÅR TIL SAK: Courtney Wilson (25 t.v.) og Taylor Guerrero (22) har gått til sak mot politiet på Hawaii etter at de ble arrestert på en matbutikk. Foto: AP/Jennifer Sinco Kelleher/NTB scanpix
GÅR TIL SAK: Courtney Wilson (25 t.v.) og Taylor Guerrero (22) har gått til sak mot politiet på Hawaii etter at de ble arrestert på en matbutikk. Foto: AP/Jennifer Sinco Kelleher/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble alt annet enn en fredelig og rolig ferie på Hawaii for paret Courtney Wilson og Taylor Guerrero.

Det Los Angeles-baserte jentene var nemlig i matbutikken der de angivelig holdt hender og kysset og klemte blant butikkhyllene.

Det var også der politibetjent Bobby Harrison oppdaget paret.

- Slått i ansiktet Ifølge Washington Post skal nemlig politimannen ha reagert kraftig da han så kvinnene kjærtegne hverandre i butikken.

De hadde vært på ferie i Oahu på Hawaiis nordkyst to dager da hendelsen oppsto, og i et søksmål mot politiet i hovedstaden Honolulu har kvinnene redegjort for hvordan de opplevde hendelsen, skriver Hawaii News Now.

Hendelsen skjedde i begynnelsen av mars i år, og ifølge parets søksmål skal politimannen ha bedt paret om å ta kosingen «et annet sted». Paret skal ha umiddelbart ha fulgt politiets anmodning, men da de etterpå møttes i kassakøen, begynte de virkelige tumultene.

Politibetjenten skal ha hatt med seg en av de ansatte og bedt paret om å forlate butikken. I tillegg skal han ha sagt: «dere vet ikke å oppføre dere. Dere skjønner ikke forskjellen på et motellrom og en matbutikk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer