Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tech-knøtt vil erobre USA

Det norske teknologiselskapet ReCheckit vokser. Nå vil de hente penger for å satse i gigantmarkedet USA.

SIKTER MOT 16,17 MILL. I 2017: - Men henter vi mer kapital og kommer oss ut i verden, vil bildet blir et annet, sier adm. direktør Peder Asserud (t.h.) i Recheckit. Her sammen med styreleder og medgründer Stener Dannevig. Foto: Finansavisen
SIKTER MOT 16,17 MILL. I 2017: - Men henter vi mer kapital og kommer oss ut i verden, vil bildet blir et annet, sier adm. direktør Peder Asserud (t.h.) i Recheckit. Her sammen med styreleder og medgründer Stener Dannevig. Foto: Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FINANSAVISEN: Det norske teknologiselskapet ReCheckit vokser på sin teknologi som bidrar til mersalg på nett. Nå akter selskapet å hente penger for å satse i gigantmarkedet USA, skriver Finansavisen.

Drømmen

- Norge er et lite marked. Vi vil til USA. Det er drømmen. Vi trenger ikke Danmark og Finland, sier Peder Aaserud i ReCheckit til avisen, og fortsetter;

- Vi er ambisiøse, og vår teknologi kan operere globalt. Vi har kunder som er såpass store at de kan sammenlignes med selskaper i USA. I tillegg er alt her skybasert, så vi kan flytte til New York i morgen.

Skal hente 20 millioner

ReCheckit har hittil investert rundt 4 millioner kroner i sin teknologi. For å videreutvikle og for å vokse utenfor Norges grenser, vil selskapet hente penger.

- Vi jobber med en emisjon, og vurderer å hente 20 millioner kroner. Vi har startet spennende dialog med ledende investorer allerede, og regner med å ha det hele på plass før sommeren, sier Aaserud, som ikke ønsker å si noe prisingen på ReCheckit.

Flere økonomisaker:

Hegnar: - Stinkende rik

Norsk pantegigant: - Kommer til å bli vårt største marked