Ted Cruz beskyldes for å ha hatt fem elskerinner: Hevder Donald Trump står bak

Trump benekter enhver forfatning med sex-saken.

BESKYLDES FOR UTROSKAP: Ted Cruz, med sine kone Heidi i bakgrunnen, hevder det er Donald Trump som står bak skandalesaken i National Inquirer.  Foto: EPA/TANNEN MAURY
BESKYLDES FOR UTROSKAP: Ted Cruz, med sine kone Heidi i bakgrunnen, hevder det er Donald Trump som står bak skandalesaken i National Inquirer. Foto: EPA/TANNEN MAURY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikanske The National Enquirer, trygt plassert blant USAs mer kulørte presse, kunne i dag avsløre at presidentkandidat Ted Cruz har hatt minst fem elskerinner på si, blant dem en prostituert. 

Cruz benektet enhver kjennskap til utroskapen, og kategoriserte hele oppslaget som «søppel» og «løgner».

Nå tar republikaneren fra Texas også et oppgjør med saken, og hevder det er konkurrent Donald Trump som står bak skandalesaken i National Enquirer. 

- Det er en sak som har én kilde: Roger Stone, Donald Trumps sjefstrateg. Saken angriper familien min, og det er slående at Donalds høyre hånd, Roger Stone, varslet dette angrepet i månedsvis. Jeg vil legge til at Mr. Stone er en mann som har drevet med skitne triks i femti år, sier Cruz ifølge Washington Post.

«Ratfucking» På Twitter legger Cruz til at det nå ikke virker til å være «noen grenser for hvor lavt Trump vil synke». 

Den påståtte sex-skandalen slo ned som ei bombe i USA, landet hvor en lykkelig familiefasade er en viktig del av pakka velgerne selges. Spesielt ille ville eventuelle sidesprang vært for Cruz som har sin velgerbase blant konservative kristne. 

Cruz følger også opp med å tydelig hinte til uttrykket «ratfucking», som brukes om skittent spill i amerikansk politikk. Trump har nemlig lenge vært god venn av David Pecker, administrerende direktør i nettopp The National Enquirer. 

- Stone er en type som gjorde at man oppfant det uttrykket om å ha sex med rotter. Men la meg være klar: Donald Trump er kanskje ei rotte, men jeg vil ikke ha sex med ham, fortsetter Cruz.

Roger Stone svarer på anklagene fra Cruz med å vise til falske rykter som oppsto under primærvalget i Iowa. Da ble det påstått at Ben Carson hadde trukket seg fra nominasjonskampen, hvilket ikke stemte, og blant annet Carson selv hevdet Ted Cruz' leir sto bak ryktene.

Carson trakk seg ikke lenge etter fra slaget om den republikanske nominasjonen

- Skittent spill? La oss spørre Ben Carson. Mesteparten av det jeg kan om denne saken med Cruz lærte jeg fra dere avisjournalister, hevder Stone ifølge The Post. 

Trump: - Det var ikke meg Donald Trump nekter enhver bekjentskap til skandaleoppslaget, og sier han ikke har kjennskap til saken. Han sender likevel et lite spark i retning rivalen. 

- Jeg aner ikke om saken i denne ukas utgave av The National Enquirer er sann eller ikke, men jeg hadde absolutt ingenting med den å gjøre. Jeg har ennå ikke lest saken, påstår Trump, før han starter angrepet på Cruz.

- I motsetning til løgneren Ted Cruz overlater ikke jeg min politikk til andre og påstår at jeg er fullstendig uskyldig. Ted Cruz' problem med The National Inquirer er hans og hans alene. Og selv om de hadde rett om O.J. Simpson, John Edwards og mange andre håper jeg virkelig ikke at de har rett om Ted Cruz, sier Trump.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer