Ted Cruz vinner i Kansas

Og leder i to stater til.

SEIRET I KANSAS: Flere medier utroper Ted Cruz til vinner etter de republikanske valgmøtene i Kansas. Foto: NTB scanpix
SEIRET I KANSAS: Flere medier utroper Ted Cruz til vinner etter de republikanske valgmøtene i Kansas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere medier utroper Ted Cruz til vinner etter de republikanske valgmøtene i Kansas. Han leder også i Maine. Ytterligere to stater velger kandidat lørdag, men der er valglokalene fortsatt åpne.

Cruz ligger tett på rundt 50 prosents oppslutning i både Kansas og Maine, mens Donald Trump på andreplass ligger an til å havne på henholdsvis 24 og 35 prosent.

Louisiana og Kentucky avholder nominasjonsvalg lørdag, men valglokalene er ikke stengt ennå - i Louisiana skjer ikke det før klokken 3 om natten norsk tid - så det er ingen resultater fra de statene foreløpig.

På demokratisk side er det nominasjonsvalg i tre stater - Kansas, Nebraska og Louisiana - men her har det heller ikke begynt å komme inn resultater ennå. Igjen må vi vente helt til klokken 3 natt til søndag før dørene stenger i Louisiana.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer